Första blogginlägget!
50878
post-template-default,single,single-post,postid-50878,single-format-standard,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Första blogginlägget!

Hallå där! Välkomna till oss på Aloha sailing!

Som några av er kanske redan vet så ska vi påbörja en jordenrunt segling i början på augusti 2017. Det finns inget bestämt datum ännu när vi kastar loss då vi har mycket att förbereda innan dess, så vi återkommer med det. Vi kommer ha löpande inlägg här och på våra andra socialmedier där ni kan följa dels alla förberedelser nu innan avfärd, throwbacks på vad vi har gjort under hösten/vintern och såklart vårt äventyr när vi är ute till havs.
Hemsidan är inte 100% färdig ännu. Men där kommer ni kunna hitta allt för att kunna följa oss, vilka vi är som ska åka, hur idéen kom till, bilder m.m.
Ni kommer även kunna följa oss på
Facebook: facebook.com/alohasailing/
@alohasailing på instagram,
Vi kommer att  starta en Youtubekanal inom kort, där vi kommer ha någon form av Vlogg.
Det här är som sagt första inlägget och med det vill vi bara informera er där ute vad som händer och sker. Ingen av oss är någon bloggare i grunden så det blir en liten utmaning för oss att styra det här så ha lite överseende med det, men det ordnar sig med tiden!
Under långhelgen förbereder vi oss för att ta upp båten nästa helg. Watermaker, Targabåge, solceller m.m ska installeras. Listan är lång på vad som ska färdigställas och kontrolleras medans båten är uppe på land. Hoppas ni får en fortsatt trevlig helg och på återseende inom kort!
 
  William har genomgång om hur watermakern fungerar. För er som inte vet vad en watermaker är så omvandlar den saltvatten till drickbart vatten.
  Jonte håller på att gå igenom elen i båten. Vi kommer byta ut alla batterier till 6st nya fräscha som Andreas på BDS Nynäshamn har sponsrat med.
2 Comments
 • Börje Lundberg
  Svara

  Lycka till

  27 maj, 2017at08:51
 • Lage Malmsten
  Svara

  Have a good sailning all of you!!

  28 maj, 2017at21:23

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.